Persoonlijke coaching

Steeds meer en meer wordt er in de pers gesproken over Burn-out, Bored-out en Jobcrafting. Dit is niet vreemd aangezien er in de huidige maatschappij steeds meer en meer van ons verwacht wordt. Al te dikwijls lopen we onze eigen grenzen voorbij omdat we er te dicht op zitten en ze daardoor zelf niet, of te laat, zien. Persoonlijke coaching kan hierop een antwoord bieden. Intensiteit heeft een eigen coachingmodel ontwikkeld dat bestaat uit 5 fasen: de GROEI-methode.

Grenzen-verkenningsfase

In de eerste fase gaan we in een coachingtraject dieper in op de problemen waar u tegenaan loopt. Waar loopt het fout en wat wilt u graag veranderd zien? We ontleden uw coachingsvraag en leren u beter kennen om u zo empowered mogelijk op weg te kunnen helpen in de volgende fasen.

one
two

Relationele fase

We brengen uw relaties met anderen in kaart: hoe is uw relatie ten opzichte van anderen? En hoe stimuleren deze relaties u in uw persoon of remmen ze u juist af? We onderzoeken het in de relationele fase. Zonder een oordeel te vellen over deze relaties, maar wel om uw omgeving inzichtelijk te maken voor u en hoe deze relaties uw persoonlijke groei kunnen stimuleren.

Observatie fase

Wie bent u en wat drijft u? Wat zijn uw energiegevers en uw energievreters? Wat zijn uw valkuilen en uw sterktes? We verdiepen ons tijdens deze fase in uw persoonlijkheid, want we geloven dat wie zichzelf goed kent zichzelf ook beter kan ontwikkelen.

threekopie
fourkopie

Evolutie fase

Tijdens deze fase bepaalt u uw doelen waarin u zichzelf nog verder wilt ontwikkelen. We bespreken samen welke competenties u wilt afzwakken, houden en/of versterken. U gaat samen met de coach op zoek naar bepaalde doelen die er voor kunnen zorgen dat u meer energie haalt uit het dagelijks leven.

Integratie fase

Het moment is aangebroken om een concreet actieplan op te stellen en ervoor te zorgen dat u de gestelde doelen gaat integreren in uw dagelijks leven. Om u hierbij te helpen kan u tevens rekenen op onze ondersteuning via mail tot 2 maanden na het opstellen van het actieplan.

fivekopie

Een persoonlijk coachingstraject volgens de GROEI-methode omvat 5 sessies van gemiddeld 1 uur.

Iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op een efficiënte manier. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Een persoonlijk coachingstraject kan doorheen het jaar opgestart worden. Contacteer ons voor een vrijblijvend intakegesprek.

Op ons kantoor: August Vermeylenlaan 15, 2050 Antwerpen

€475 (excl. BTW) voor 5 sessies.

Overtuigd? Vraag nu je gratis intakegesprek aan

En we nemen binnen de 48 uur contact met je op.