Training op maat

De passie en verdieping die Sofie legt in al haar trainingen en coachingsessies, dat is zonder twijfel de drijfkracht achter Intensiteit. Elk training- en coachingsprogramma wordt door haar persoonlijk samengesteld en op maat uitgewerkt naar jouw behoeften. Hoe we te werk gaan kan u hieronder terug vinden.

Vrijblijvend intakegesprek

Elke opdracht start met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij enkele gerichte vragen zodat we een goed beeld kunnen vormen over uw verwachtingen en een correcte inschatting kunnen maken van de opdracht. Het gesprek wordt afgesloten met enkele concrete vervolgafspraken en een offerte voor de opdracht. Transparantie en eerlijke communicatie vinden wij heel belangrijk. Als tijdens het intakegesprek zou blijken dat wij u niet verder kunnen helpen, dan zullen we hier ook voor uit komen en kunnen we u steeds door verwijzen naar een geschikte partner.

one
two

Uitwerken opdracht op maat

Na het intakegesprek werken wij de opdracht uit voor u. Bij elke opdracht gaan wij ons opnieuw verdiepen in het onderwerp en gaan we op zoek naar nieuwe , inspirerende en uitdagende oefeningen en materiaal. Indien het gaat om een trainingsopdracht dan ontvangt u een inhoudelijk trainingsplan en een bijhorende offerte. Zodat u duidelijk weet wat u en uw medewerkers kan verwachten. Uiteraard is de inhoud nog bespreekbaar mocht u er nog enkele aanvullingen bij wensen. Indien u niet tevreden zou zijn met ons inhoudelijk voorstel dan kan u kosteloos afstand doen van onze offerte.

Wanneer het om een coachingsopdracht gaat ontvangt u tevens een inhoudelijk coachingsplan en bijhorende offerte. De eerstvolgende afspraak is vervolgens de eerste coachingsessie.

De uitvoering

Verwacht niet een saaie monoloog, maar een interactieve training/coaching waarin we u en/of uw medewerkers zullen uitdagen om het beste in zichzelf naar boven te halen. De trainers en coaches van Intensiteit halen pas voldoening uit hun job wanneer ze u (of uw medewerkers) tot een bepaald inzicht hebben kunnen brengen én wanneer u voldoende zelfvertrouwen hebt om het geleerde ook daadwerkelijk te gaan omzetten in de praktijk. Om hiervan zeker te kunnen zijn bieden we u dan ook het recht op nazorg aan, zonder dat u hiervoor extra hoeft bij te betalen.

threekopie
fourkopie

Nazorg, de doorgedreven dienstverlening

Wanneer u persoonlijk gecoacht wordt door ons of één trainingsdag volgde, hebt u recht op 2 maanden verdere ondersteuning via mail.

Wanneer u of uw medewerkers een training volgt die meerdere dagen omvat dan bieden wij u nog een opvolgingsdag aan. Dit is een halve dag intervisie waarin er extra tools aangereikt kunnen worden, indien nodig.

Overtuigd? Vraag nu je gratis intakegesprek aan

En we nemen binnen de 48 uur contact met je op.